Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Linnupesade sarja avab laulja Lisanna Kuningas

10. märts kell 16:0017:30

Tasuta
Lisanna Kuningas mängib klaveri taga.

Pühapäeval, 10. märtsil kell 16 esineb Tartu Ülikooli botaanikaaias Loodusloovusfestivali linnupesade sarja avaüritusel Lisanna Kuningas. Kontsert lõpetab kümme päeva kestva orhideenäituse. 

Lisanna Kuningas on 27-aastane laulja ja laulukirjutaja, kes on vendade eeskujul kirjutanud muusikat sahtlisse juba peaaegu viisteist aastat. „Kõik armumised, pettumused, lahkuminekud on läbi lauldud. Lõpuks on koitnud, et ei saa kogu seda vara jagamata jätta ning sestap on vaja juba varsti välja anda esimene EP ning jagada oma muusikat,“ sõnas Lisanna.

Lisanna vend Marten Kuningas lisas: „Lisanna laulud ei ole mitte ainult hästi kirjutatud, neis on ka intiimne isiklik mõõde, mis tõmbab kuulaja endaga kaasa. Oma emotsionaalse lauluviisi ja kuiva huumoriga on tema kontserdid täiesti ainulaadsed. Need, kes käinud ja kuulnud, ootavad aga lisa…nna!“

Kontsert toimub 10. märtsil kell 16 Tartu Ülikooli botaanikaaia palmihoones. Osalemine botaanikaaia piletiga. Pileteid saab soetada kohapealt kassast.

Linnupesade sari kuulub Ellujäämise Kunstide Loodusloovusfestivali loovprogrammi, mis on osa Euroopa Kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammist.

Korraldaja võib üritusel teha pilte, videoid ja helisalvestisi ning jagada neid nii osalejatega kui ka avalikes meediakanalites, samuti kasutada sarnaste ürituste turundamiseks.

Details

Date:
10. märts
Time:
16:00 – 17:30
Cost:
Tasuta
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed
View Organizer Website

Venue

Tartu Ülikooli botaanikaaed
Lai tn 38
Tartu, Eesti
+ Google Map
Phone
+372 737 6180
View Venue Website