Toitumist ja toitu käsitlev tõenduspõhine e-täiendusõppe koolitus tervishoiutöötajatele
3. Toidu koostis, märgistus ja -ohutus (ARTK.TK.014)
Toimumise aeg: 2019 ei toimu
Õppejõud: Tagli Pitsi, Kairi Ringo, Katrin Lõhmus, Külli Suurvarik, Külli Johanson, Siret Dreyersdorff, Anneli Tuvike, Mati Roasto.
Sihtgrupp: kõik tervishoiutöötajad, kes tegelevad toitumisalase nõustamisega
Hind: 190 EUR
Kursusel käsitletakse järgmisi teemasid:
- toidugrupid, toidu valmistamine;
- toiduohutuse tagamise põhimõtted;
- toitumisuuringute erinevad liigid;
- toitumisalased teemad ja terviseväited: energiajoogid, mahetoit, transrasvhapped, uuendtoit;
- toidu märgistus, toidugruppide märgistus, toidu märgistusel esitatavad väited;
- toidulisandid;
- GM-toit;
- toidu saasteained;
- lisaained, lõhna-ja maitseained;
- toiduga kokkupuutuvad materjalid;
- toiduhügieen ja mikroorganismide kasvu mõjutavad tegurid, toidu säilitamine.
Registreerumine: lõppenud