Eestis turistina toiduelamuse otsingul

Kasutatud allikad

Õpiobjekti koostamisel on kasutatud järgmisi allikaid:

1. Ariko, S.M. 2009. Virtina kokaraamat – toidud Eesti mõisate köökidest. Tallinna Raamatutrükikoda.
2. Bode, W. 2000. European gastronomy: the story of man’s food and eating customs.  London: Grub Street.
3. Eesti a la carte = Taste of Estonia. 2011. Eesti Kulinaaria Instituut. Tallinn:  Aktaprint.
4. Eesti Kulinaaria Instituudi asutaja Dimitri Demjanov [http://www.kulinaaria.ee/akadeemikud/dmitri-demjanov].
5. Hovi, K. 2003. Kuld Lõwi ja Kultase ajal. Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940. Tallinn: Varrak.
6. Jõgi, M. 2010.  Kultaste saaga. Nikolai Kultase elujutustus. Kristi Kultas-Ilinsky elujutustus.  Tammeraamat.
7. Kersna, A., Rekkor, S., Piiri, R., Aarma, D., Aavik, Õ., Luigas, I., Vendla, E., Rego, I. 2004. Eesti rahvusköök. Tallinn: Maalehe Raamat.
8. Kodres, M., Demjanov, D. 2011. Sööme ära! Tallinn: Menu Kirjastus.
9. Kohvik Wabadus tähistab Eesti kohvikukultuuri 75. juubelit. 2012.  [http://uudisvoog.postimees.ee/?DATE=20120203&ID=275956].
10. Kui restoran tähendas tantsu ja kohvik kultuurset seltskonda. 2010.  Ajaleht Pealinn [http://pealinn.ee/?pid=132&nid=7444&lang=5].
11. Ladõnskaja, V., Püve, A., Haas, A. 2011 Peipsi veerel. Vanausulised paluvad lauda. Tallinn: Ajakirjade Kirjastus.
12. Maria Laidoneri kokaraamat. 2008. Tallinn: Eesti Sõjamuuseum – kindral Laidoneri Muuseum.
13. Nupponen, S. 2007. Viru hotell ja tema aeg. Tallinn: Eesti Ekspressi kirjastus.
14. Restoran Gloria ajalugu. [http://www.gloria.ee/].
15. Savikko, M. 2011. Seapraad ja kartulisalat. Pilguheit Eesti kööki. Guide Marketing OÜ.
16. Tamjärv, M., Siirman, V. Leib keelel. Leivaga seotud väljendeid eesti keeles.  Eesti Vabaõhumuuseum.
17. Tammer, E. 2012. Nõukogude aeg ja eesti inimene. Tammeraamat. 
18. Tuul, T., Tamjärv, M. 2009. Möödunud aegade rajad Eesti Vabaõhumuuseumis. OÜ Oomen.
19. Zaštširinski, M., Zaštšerinski, R., Andrejev, I. 2009. Vene köök. AS Ajakirjade Kirjastus.

Accept Cookies