Eestis turistina toiduelamuse otsingul
Maitsesoovitused eestlase igapäevaselt toidulaualt
Kui turist küsib, mis on Eesti rahvustoit, ollakse aastaajast sõltumata varmad vastama: kama, hapukapsad, verivorst ja sült. Kuid mõelge korraks, millal neid eestlasena ise viimati sõite? Suure tõenäsosusega talvisel suurpühal. Mida iseloomulikku sööb aga eestlane muul aastaajal? Siinkohal tulevad kasuks teadmised, mis võimaldavad tutvustada turistile eestlaste toite igapäevaseid toidulaual. |
|
Mida võiks soovitada turistile Eestis süüa- juua, et kohalikke maitseid kogeda? Järgnevas loetelus on mõned soovitused välja toodud:
|
Kohuke ja kohupiimakreem (Allikas: Erilist Eestist).
Must leib, kama hapupiimaga, karask, kaeraküpsised (Allikas: Erilist Eestist) |