Eestis turistina toiduelamuse otsingul

1.3. Eesti köögi areng: Vene köök

Tänapäeva kaubanduskeskuste külmutuskappidest leiab laia valiku pelmeene – see on vaid üks näide, kuidas Vene köök on ajaloost jätnud jälje tänapäeva eestlase toidulauale. 

 

Eesti söögikohtades võime leida menüüst vene kööki kuuluvaid roogasid, näiteks:

Supid: seljanka, rassolnik, borš
Liharoad: böfstroogonov, Kiievi kotletid
Magustoidud: pasha, sõrnikud

Pildil: Vene restoranid Tallinnas
(Allikas: autori erakogu)

Vene restoranid Tallinnas

Hea teada ehk külastussoovitus Eestis:
Toiduhuvilisel turistile, kes soovib Vene kööki proovida, tasub külastada ehedat Vene restorani, kus näiteks on menüüspelmeenid, pliinid, uhaa, borš, Vana-Vene pajaroog taignast kaane all jne.

Accept Cookies