Tule pärandusfestivali vabatahtlikuks 

Viljandi pärandusfestival otsib 1.-5. oktoobriks tuge festivali edukaks toimimiseks. Kandideerima on oodatud erineva taustaga inimesed: need, kes soovivad arendada endas uusi oskusi aga ka professionaalid, kes on valmis oma oskusi teistega jagama. 

Vabatahtlikel on võimalik lüüa kaasa erinevate tööülesannete täitmisel. Nende hulka kuuluvad muuhulgas info edastamine, külaliste saatmine, tehnika ülesseadmine, keskkonnahoidlikkuse tagamine, sotsiaalmeedia sisu loomine ja ürituste jäädvustamine. Kandidaadid saavad anda märku oma eelistustest ja soovidest. 

Kandideerimine

Kandideerimise tähtaeg: 23.09.2024 kell 23:59. 

Pärast ankeedi täitmist võetakse kandideerijatega ühendust ning selgitatakse välja, millised ülesandeid kandidaat täitma hakkab. 

Mida pakub Viljandi pärandusfestival vabatahtlikule? 

Vabatahtliku töö pakub palju rõõmu ja hariduslikku töökogemust. Pärandusfestivali vabatahtlikud saavad olla osa kokkuhoidvast tiimist. Vabatahtliku kogemus annab võimaluse luua kontakte ja kasvatada oma võrgustikku, mis koosneb suurepärastest esinejatest, korraldajatest, visionääridest ja kogukondade esindajatest. Lisaks saavad kõik vabatahtlikud pärandusfestivali särgi, tänukoti, koolitust vastavalt ametikohale, toitlustust vastavalt töövahetusele ning vajadusel majutust. Lisaks toimub 4. oktoobri õhtul tänupidu kõigile vabatahtlikele. 

Küsimused on oodatud aadressil greete.paaskivi@ut.ee või telefonil +372 5333 1367. 

Accept Cookies