Kuidas olla produktiivne?

 

Oled jõudnud Produktiivsusklubi e-kursusele "Kuidas olla produktiivne?". Meie kursus on siin selleks, et aidata sul saada ülevaade enda kohustustest ja tegevustest, paremini prioritiseerida oma ülesandeid ning olulised tegevused efektiivsemalt ja stressivabamalt tehtud saada. Kursus on üles ehitatud nii, et juba selle läbimise jooksul saad sa valmis ehitada ja koheselt kasutama hakata enda ajaplaneerimise süsteemi. Me ei paku sulle teoreetilisi harjutusi, vaid saad ausalt tegeleda enda ülesannete, projektide ja eesmärkidega. 

 

Kursusest lähemalt

Tegemist on praktilise kursusega, kus iga osa lõpus on ülesanne ja peatükid on omavahel seotud. Oma produktiivsuse süsteemi loomiseks tuleks kursus lineaarselt läbida ja praktilised ülesanded kaasa teha. Kui mõtled, kas see kursus on ikka sinule, siis loe läbi need küsimused ja kui sa vähemalt ühele neist vastad jaatavalt, siis võid kindel olla, et see kursus on sulle.

  • Kas tunned tihti, et sul pidevalt kiire, päevad mööduvad reageerides ja sa ei jõua kõige olulisema tööni?
  • Kas vahel unustad olulisi detaile?
  • Kas oled liigsest õppimisest ja töötamisest ülekoormatud ja tunned mõnikord ärevust?
  • Kas vabal ajal mõtled ja tegeled ikka kooli- või tööülesannetega, selle asemel, et päriselt puhata?
  • Kas tunned, et asjad on sassis ja pole päris kindel, millega üldse parasjagu tegelema peaks?

 

Siin kursusel on fookus just sinu ajaplaneerimise süsteemi loomisel. Kui oled kõik praktilised ülesanded kaasa teinud, siis pärast kursuse läbimist:

  • on loodud süsteem enda ülesannete ja mõtete haldamiseks
  • kasutad mõttekasti enda mõtete, ülesannete ja info kirjapanemiseks
  • organiseerid enda tegevused ja ülesanded
  • oskad luua keskendumiseks sobiva keskkonna
  • tunned ära enda rohelise ja punase tsooni.

 

Produktiivsusklubist

Meie missioon on aidata sul päriselt produktiivsemaks saada. Miks see meie jaoks nii tähtis on?

Meil tekkis enda elus olukord, kus kõike oli liiga palju, läks kiireks ära ja tihti jäid tahaplaanile just kõige tähtsamad valdkonnad elus nagu suhted, olulised isiklikud eesmärgid ja enda eest hoolitsemine. Hakkasime sõpradega kokku saama, et koos produktiivsuse teemasid läbi arutada. Üks autor, kellelt inspiratsiooni saime oli David Allen, kes õpetas, kuidas luua terviklik produktiivsuse süsteem. Nägime, et kui me mitte ainult ei rääkinud, vaid päriselt rakendasime neid põhimõtteid enda ellu, siis see aitas meid väga palju.

Sellest kasvas välja ka idee aidata teistel neid muutusi enda ellu tuua ja sündis Produktiivsusklubi. Praegu on meie tiim kasvanud viieliikmeliseks. Uuri rohkem Produktiivsusklubi kodulehelt

 

Produktiivsusklubi tiim