Pildil on N- ja O-tähtede sees imelikult tumedad numbrid - sinna on peidetud parool! Pilti saad suurendada, tehes sellel paremkliki ja avades selle uues aknas. Parooli saad kätte, kui viid need numbrid ASCII formaati. VIHJE: guugelda "binary to text".


 

Hei põhikooli ja gümnaasiumi õpilane!

None

Tudengid paluvad Sinu abi. Eksamiküsimuste otsimisel jäi Martin Deltasse lõksu ega saa enam välja. Lahenda seitse IT-teemalist ülesannet ning päästa Martin enne 10. novembrit! Kõikide päästjate vahel loosib Martin välja auhindu LED-ribadest, 3D-pliiatsitest kuni Spherode ning RasPi klaviatuurideni!

Martini päästmiseks mine siia: www.nooredkoodi.ee

***Tegemist on mänguga***


“Noored Koodi” - toob Tartu Ülikooli arvutiteaduse Instituudi tudengid Progebussiga koolidesse viima läbi töötubasid ning tegema ühepäevaseid laagreid põhikooli ja gümnaasiumi õpilastele. Eesmärk on pakkuda võimalust tegeleda programmeerimise, robotite, virtuaalreaalsuse ja palju muuga selleks, et õpilased teeksid kõrgkooli IKT erialadele astudes teadlikumaid valikuid. Keegi ei tea, kas temast võiks saada programmeerija enne, kui ta pole seda ise proovinud. Noored Koodi!